Medewerkers
Fysiotherapie Sambeek

 

Ronny Derks

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Ronny Derks, 37 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie; arbeidsfysiotherapie (werkgerelateerde/relevante klachten), master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten) afgerond. Gevolgde cursussen zijn; Dry Needling (specifieke techniek om spierklachten te behandelen), behandeling en training van schouder,- totale heup en knieprotheses. Mijn interesse gaat tevens uit naar sport gerelateerde klachten

In mijn vrijetijd zit ik graag op de wielrenfiets en de mountainbike. Daarnaast doe ik aan snowboarden, fitness en hardlopen. In het verleden heb ik aan voetbal, kickboxen en volleybal gedaan.

Ronny is van maandag tot vrijdag aanwezig. Hij werkt de maandag avond. 

 

 
Michelle Hofmans

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Michelle Hofmans, 25 jaar en woonachtig in Beugen. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie minor manuele therapie gevolgd. In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept  en in 2014 de cursus Dry Needling  afgerond.
Voorheen werkte ik op zaterdag als adviseur bij het Loopcentrum te Horst. Door mijn expertise als adviseur voor hardloop- en wandelschoenen en eigen sportervaring, gaat mijn interessegebied tevens uit naar sportgerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, doe aan tennis, spinning, fitness en voetbal.

Michelle is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Ze werkt de donderdag avond.

 

 Maartje Wouters

Voorstellen en interesse gebied 
Mijn naam is Maartje Wouters, 25 jaar en woonachtig in Rijkevoort. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te Nijmegen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van patienten met hart- en longklachten. Ik werk graag met de oudere mens met als doel hun zo mobiel en zelfstandig mogelijk te houden. Mijn interesse gaat tevens uit naar de Oedeemtherapie, waarbij ik er samen met de patiënt naar streef om binnen zijn of haar dagelijks handelen zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Hiervoor heb ik de specialisatie Oedeemtherapie afgerond.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met voetballen, yoga, wandelen en zwemmen.

Maartje is op de Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig. Ze werkt de woensdag avond. 

  

Edwin Lamers

Voorstellen en interesse gebied
Mijn naam is Edwin Lamers, 26 jaar en woonachting in Vianen (bij Cuijk). In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen.

Op dit moment ben ik mijzelf aan het specialiseren en zit ik alweer in het laatste jaar van de master manuele therapie (wervelkolom en gewrichtsklachten).
In 2013 heb ik de cursus Medical Taping Concept afgerond. 

In mijn vrije tijd ben ik graag op het voetbalveld te vinden. Daarnaast verzorg ik de begeleiding van de geblesseerde voetballers binnen de vereniging.

Edwin is op maandag tot vrijdag aanwezig. Hij werkt de woensdag avond.